perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vuodenajoista

Tä viikko on ollut ihan hullu, joten pahoittelut täydestä blogihiljaisuudesta. Ei oo tullut otettua yhtään kuviakaan, joten tähän päivitykseen käytän jotain vanhoja kuvia.

Oon viimiset pari päivää hekumoinut tästä kovaa vauhtia etenevästä keväästä. Pari viime kevättä on kyllä tuonut muutoksia elämään, mutta toisaalta myös hurahtanut ohi nenä kiinni koulu- tai pääsykoekirjoissa. Kaksi vuotta sitten luin ensin ylioppilaskirjoituksiin ja sitten pääsykokeeseen. Siitä keväästä en muista oikeastaan mitään muuta kuin noi kokeet ja sit sen, että muutettiin niihin aikoihin Jannen kanssa saman katon alle. Viime vuoden keväänä olin taas kirja kädessä, mutta muutoksena se, että kirjan päällä nukkui pieni mopsin pentu ja asunto oli vaihtunut. Vielä ei oo ihan vuotta siitä, kun mussukka tänne muutti, mutta nopeasti sekin vuosipäivä lähestyy.

Minnalla, 2.4.2011
Mutta tosiaan tänä vuonna on tullut kiinnitettyä huomiota kevään alkuun ihan eri tavalla kun aiemmin. Nyt esimerkiksi hiekoituskivien pois lakaisu tuntuu ihan uskomattoman ihanalta. Ja parhaiten sen  huomaa Mauskin keventyneestä askeleesta ja kirmailuista :3

17.4.2011

17.4.2011
Ensimmäinen ulkoilu oli aika jännä ;)
Nyt sit odotellaan sitä, että puihin tulis taas lehtiä ja esimerkiksi Kaarinan pellot vähän kuivuisi niin pääsis niille taas juoksemaan, kuten esimerkiksi viime kesänä.

7.7.2011


7.7.2011
Kesässä myös uiminen on tietty Mauskista mahdottoman kivaa (;

9.7.2011

9.7.2011

Nyt kun näin aiheeseen päästiin ni tähän loppuun vielä pari syksy ja talvi kuvaa ! (kännykälaatu pahoittelen)









Aurinkoista kevään jatkoa ja kesän odotusta kaikille, jotka tänne eksyy (; 

3 kommenttia:

  1. Meilläkin odotetaan, että loput lumet sulaisi pois ja maa kuivuisi (olin jo tyystin unohtanut, miten "ihanaksi" vaalean mopsin mahanalus näillä kurakeleillä tulee). Ja tuo aurinko! Toivottavasti saat siitä voimaa koulutöiden kanssa ahertamiseen. Ja kun lukeminen tympii, niin onneksi voi lähteä Mauskin kanssa lenkillä nollaamaan pollaa :)

    Tulkaa joskus tänne kokeilemaan tota sisäuimalaa, kun Mauski tykkää tosta uimisesta! ;)

    VastaaPoista
  2. Pst. Tokavikassa kuvassa on tosi magee taivas :)

    VastaaPoista
  3. Joo vähän mietityttää välillä kuin likanen Mauskikin oikeesti on, kun sitä ei siitä niin suoraan näe :D

    VastaaPoista