perjantai 24. helmikuuta 2012

Maumaumau

Ryhdyin villiksi ja perustin Mauskille oman blogin. Ideana on lähinnä laittaa kuvia, joita oon laiska laittamaan sinne Facebookiin (varsinki ku osa kavereista ei oikeen arvosta niitä aina..) Ni ei nyt ärsytetä lisää niitä, joita ei kiinnosta, vaan tehdään oma foorumi niille, jotka haluu niitä oikeesti nähdä. Lisäks pidän kuitenki kuvien jakoasetukset mielellään siellä aika rajattuina niin näin niitä voi sit kattoa muutkin, kun mun kaverit.
Oon meinaa ihan varma, että on ihmisiä, jotka haluu nähdä kuvia maailman söpöimmästä mopsista (;

Täytyy kyllä myöntää, että varastin tän idean lähes kokonaan Onnilta (eli 10viikkoselta mopsinpennulta, joka tavattiin Mauskin kanssa eilen ekaa kertaa). Tai olin kyllä suunnitellut Mauskille blogin alottamista ennenkin, mutta en vaan oo saanut aikaseksi (sitäkään..)
Mutta tosiaan, mun söpöläiseni, Mauski:
6vk vanha rääpylä <3

Nykyään poika on jo neljä päivää päälle vuoden. Niin nopeesti on kyl vuos menny.. Seuraava vuospäivä onki sit se, ku Mauski muutti meille. Se oli kyl yks ihanimmista päivistä ikinä :3

16.4.2011, ensimmäinen ateria uudessa kodissa.

Olin meinaa aina halunnu koiran, mutta vanhempien kanssa asuessa se ei ollu mahdollista, koska isä ja sisko ainaki on allergisia. No viime keväällä sit, aika sattuman ja tuurin kautta, törmäsin Pixietail'sin kotisivuille ja pistin Minnalle ekan sähköpostin, mistä sit kaikki alko. Meillä kävi Jannen kanssa siinä mielessä ihan uskomaton tuuri, että ensimmäinen kunnon pentutiedustelu tärppäs ja vielä saatiin ihan täydellinen pentu.
Etukäteen oltiin tosin mietitty narttupentua, mut sit ku kävi niinku kävi, ni meille kelpas uros enemmä ku hyvin. Välillä, kun tätä merkkailurumbaa ja pissaongelmaa on ollu, ni on mietittyttäny et oisko päässy nartun kanssa vähemmällä, mut toisaalta molemmissa puolensa, ja toi pikku-ukko on kyl kaikin puolin täydellinen, vaikka nostaa koipeaan esimerkiks Jannen äidin luona 5 sekunnin välein....

17.4.2011


Mut nyt ruokaa ja ulos! Lisää postauksia odotettavissa lähitulevaisuudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti